Salut mental sense censura

Què som

Una plataforma jove de continguts interactius sense censura, sans i responsables, que vol entretenir-te i, a la vegada, informar-te, empoderar-te i donar-te recolzament i ajuda professional sobre la teva salut mental, sempre que ho necessitis.

Darrera d’aquest gran projecte digital hi ha una ONG (Fundació Joia) amb més de 150 professionals apassionats per a construir itineraris de futur, sense deixar a ningú fora.

Què no som

Som una plataforma 100% lliure de: La culpa és teva. No n’hi ha per tant. Tu el que has de fer és… On tampoc trobaràs consells no sol·licitats, ni continguts moralistes, ni etiquetes ofensives, ni res que pugui afectar negativament la salut mental de ningú.

Tampoc som cap empresa privada ni cap plataforma de donació, ni cap campanya de màrqueting temporal. No som res que et pugui fer sentir malament o envair el teu espai i autonomia personal.

paternalisme·respecte·pressió
salut mental·moralista·creativitat
què has de fer·professionalitat
acompanyament·judicis·jove·censura

Salut mental que millora vides

SoyYoLiteral és un projecte digital i proactiu de la Fundació Joia: entitat sense ànim de lucre per a la prevenció i la inserció en salut mental. 40 anys d’història, un equip de més de 150 professionals i 10 serveis específics per a generar itineraris de futur entre les persones, les empreses i la societat.